Dekorační interiérová zrcadla ve vzoru motýlů

2 159 Kč  s DPH

FLEL11C

Ozdobná nástěnná zrcadla jsou prvkem, kde se potýká funkčnost a design. Váš interiér opticky zvětší, prosvětlí a zároveň se stanou originálním dekoračním doplňkem. Vyberte si dekorační nalepovací zrcadla různých velikostí, tvarů, stylů a ukažte, že každý interiér může být jedinečný.

Množství:

Když se řekne zrcadlo, každému ihned napadnou aktivity související s jeho primární funkcí, jako je například kontrola našeho vzhledu. Co byste ale řekli na to, kdybychom Vám nabídli zrcadla, která by sloužila jako dekorační prvek ve Vaší domácnosti? Dekorativní zrcadla různých tvarů, vzorů a velikostí snadno přivedou stylové zařízení Vašeho interiéru k dokonalosti.

V nabídce naleznete zrcadla, která se na zeď aplikují jako jeden celek ale i zrcadla, která jsou složena z více oddělených částí. Ty lze na zeď rozložit tak, jak se to líbí právě Vám. Každé zrcadlo tak v pokoji vytvoří jedinečný a originální design. Obraz, který tato zrcadla odrážejí je mírně zkreslený, proto je nedoporučujeme používat jako náhradu klasických zrcadel, ale jako dekorační předmět. Ozdobná nástěnná zrcadla jsou vyrobena z akrylového skla, což znamená, že jsou lehká, nerozbitná a snadno se s nimi manipuluje.

 

Rozměr:

Tloušťka: 3 mm

Počet dílů: 6 ks různých rozměrů

 

 

Dekorativní zrcadla jsou vyrobena z italského akrylového skla. Zrcadla jsou lehká, nerozbitná a odraz v nich je mírně zkreslený. Tato zrcadla jsou vhodná pouze pro dekorační účely.

Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje barvy podle individuálních nastavení.


Ochrana materiálu a montáž: zrcadlo na zeď aplikujete jednoduše, a to pomocí silné oboustranné lepicí pásky, která je umístěna na zadní straně zrcadla. K tomu, abyste dosáhli dokonalého a přesného ornamentu Vám pomůže šablona a návod, který naleznete v balení. Na povrchu zrcadla je také nalepená ochranná fólie, díky které se zrcadlo v krabici nepoškrábe. Po umístění zrcadla na zeď doporučujeme tuto ochrannou fólii ze zrcadla odlepit.

 

Balení: dáváme si záležet na tom, abyste zboží, které si objednáte, obdrželi bez poškození. Zrcadla proto balíme do hrubé kartonové krabice.