Moderní zrcadlo do předsíně

815 Kč  s DPH

FLEL70

Tak jak se my lidé rádi dozdobíme pěkným šperkem a hodinkami, stejně rádi dotváříme i interiér našeho bytu či domu. Zrcadla jsou klenotem, díky kterému bude Váš pokoj vypadat moderně a místnost, kde budou umístěna, bude vypadat větší, vzdušnější a prostornější.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Dekorační zrcadla na zeď

Kulatá či oválná dekorační nalepovací akrylová zrcadla se perfektně hodí na zeď do předsíně, chodby, obývacího pokoje ale i do ložnice. Zrcadla, která v naší nabídce naleznete jsou dekorativní, což znamená, že odraz, který v nich vidíme je mírně zkreslený. Nedoporučujeme proto, aby tato zrcadla byla využívána jako úplná náhrada klasických zrcadel, u kterých je odraz přesný a ostrý. Zrcadla, jako dekorace na zdi, se vám budou líbit, chcete-li moderně a stylově dotvořit Váš pokoj a nástěnné obrazy nejsou přesně tím, co si představujete.

 

Výhodou dekorativních zrcadel je také to, že na stěnu se nalepují pomocí speciální přiložené pásky a není tak nutné do stěny vrtat jakékoli díry, které tam potom zůstanou. Některé ze zrcadel v naší nabídce se skládají z více částí, proto, pokud si chcete vytvořit jiný obrázek, než je uvedeno v šabloně, můžete se realizovat. Jelikož jednotlivé části zrcadel nejsou navzájem spojeny, můžete při aplikování akrylových zrcadel na zeď popustit uzdu své fantazii. Při práci s těmito oválnými nalepovacími zrcadly se nemusíte obávat poranění. Materiál, ze kterého jsou akrylova zrcadla vyrobena, je nerozbitný, lehký a hrany jsou opracovány tak, aby nebyly ostré. Manipulace s dekorativními nalepovacími zrcadly je tak bezpečná a kreativní.


Rozměr:

Šířka: 50 cm

Výška: 50 cm

Tloušťka: 3 mm

Počet dílů: 1

 

 

Dekorativní zrcadla jsou vyrobena z italského akrylového skla. Zrcadla jsou lehká, nerozbitná a odraz v nich je mírně zkreslený. Tato zrcadla jsou vhodná pouze pro dekorační účely.

Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje barvy podle individuálních nastavení.

Ochrana materiálu a montáž :zrcadlo na zeď aplikujete jednoduše, a to pomocí silné oboustranné lepicí pásky, která je umístěna na zadní straně zrcadla.K tomu, abyste dosáhli dokonalého a přesného ornamentu Vám pomůže šablona a návod, který naleznete v balení.Na povrchu zrcadla je také nalepena ochranná fólie, díky které se zrcadlo v krabici nijak nepoškrábe.Po umístění zrcadla na stěnu doporučujeme tuto ochrannou fólii ze zrcadla odlepit.

Balení: dáváme si záležet na tom, abyste zboží, které si objednáte, obdrželi bez poškození. Zrcadla proto balíme do hrubé kartonové krabice.