Nástěnné zrcadlo ve tvaru mapy světa

1 269 Kč  s DPH

FLEL51

Ozdobné nástěnné zrcadla jsou prvkem, kde se setkává funkčnost a design. Váš interiér opticky zvětší, prosvětlí a zároveň se stanou originálním dekoračním doplňkem. Vyberte si dekorační nalepovací zrcadla různých velikostí, tvarů, stylů a ukažte, že každý interiér může být jedinečný.

Množství:

O PRODUKTU

V nabídce najdete zrcadla, které se na stěnu aplikují jako jeden celek ale i zrcadla, které jsou složeny z více oddělených částí. Ty je možné na stěnu rozložit tak, jak se to líbí právě Vám. Každé zrcadlo tak v pokoji vytvoří jedinečný a originální design. Obraz, který tyto zrcadla odrážejí je mírně zkreslený, proto je nedoporučujeme používat jako náhradu klasických zrcadel, ale jako dekorační předmět. Ozdobné nástěnné zrcadla jsou vyrobeny z akrylového skla, což znamená, že jsou lehké, nerozbitné a snadno se s nimi manipuluje.


ROZMĚR

Výška: 46 cm

Šírka: 80 cm

Tloušťka: 3 mm


MATERIÁL

Dekorativní zrcadla jsou vyrobeny z italského akrylového skla. Zrcadla jsou lehké, nerozbitné a odraz v nich je mírně zkreslený. Tyto zrcadla jsou vhodné pouze pro dekorační účely.


DOPLŇKOVÉ INFORMACE

Ochrana materiálu a montáž: zrcadlo na stěnu aplikujete jednoduše, a to pomocí silné oboustranné lepicí pásky, která je umístěna na zadní straně zrcadla. K tomu, abyste dosáhli dokonalý a přesný ornament Vám pomůže šablona a návod, který najdete v balení. Na povrchu zrcadla je také nalepena ochranná fólie, díky které se zrcadlo v krabici nijak nepoškrábe. Po umístění zrcadla na stěnu doporučujeme tuto ochrannou fólii ze zrcadla odlepit.

 

 

Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje barvy dle individuálních nastavení.

  • MotivModerní