Ruža dekorační zrcadlo na stěnu

1 419 Kč  s DPH

FLEL154B

Ozdobné nástěnné zrcadla jsou prvkem, kde se setkává funkčnost a design. Váš interiér opticky zvětší, prosvětlí a zároveň se stanou originálním dekoračním doplňkem. Vyberte si dekorační nalepovací zrcadla různých velikostí, tvarů, stylů a ukažte, že každý interiér může být jedinečný.

Množství:

Když se řekne zrcadlo, každému ihned napadnou aktivity související s jeho primární funkcí, jako je například kontrola našeho vzhledu. Co byste ale řekli na to, pokud bychom Vám nabídli zrcadla, které by sloužily jako dekorační prvek ve Vaší domácnosti? Dekorativní zrcadla různých tvarů, vzorů a velikostí snadno přivedou stylové zařízení Vašeho interiéru k dokonalosti.


V nabídce najdete zrcadla, které se na stěnu aplikují jako jeden celek ale i zrcadla, které jsou složeny z více oddělených částí. Ty je možné na stěnu rozložit tak, jak se to líbí právě Vám. Každé zrcadlo tak v pokoji vytvoří jedinečný a originální design. Obraz, který tyto zrcadla odrážejí je mírně zkreslený, proto je nedoporučujeme používat jako náhradu klasických zrcadel, ale jako dekorační předmět. Ozdobné nástěnné zrcadla jsou vyrobeny z akrylového skla, což znamená, že jsou lehké, nerozbitné a snadno se s nimi manipuluje.


Výška: 150 cm

Šířka: 54 cm

Tloušťka: 3 mm

Počet dílů: 1



Dekorativní zrcadla jsou vyrobeny z italského akrylového skla. Zrcadla jsou lehké, nerozbitné a odraz v nich je mírně zkreslený. Tyto zrcadla jsou vhodné pouze pro dekorační účely.


vvvvv


Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje barvy dle individuálních nastavení.

Ochrana materiálu a montáž: zrcadlo na stěnu aplikujete jednoduše, a to pomocí silné oboustranné lepicí pásky, která je umístěna na zadní straně zrcadla. K tomu, abyste dosáhli dokonalý a přesný ornament Vám pomůže šablona a návod, který najdete v balení. Na povrchu zrcadla je také nalepena ochranná fólie, díky které se zrcadlo v krabici nijak nepoškrábe. Po umístění zrcadla na stěnu doporučujeme tuto ochrannou fólii ze zrcadla odlepit.

 

www

 

Balení: dáváme si záležet na tom, abyste zboží, které si objednáte, obdrželi bez poškození. Zrcadla proto balíme do hrubé kartónové krabice.

 

xxx

  • MotivModerní