Zlatá dekorativní váza s vyřezávaným ornamentem

1 328 Kč  s DPH

CARAMEL 06

Snad neexistuje domácnost, kde byste nenašli žádnou ozdobnou vázu. Vázy z naší nabídky Vám dokážou, že i dekorační prvek, který už bereme téměř jako tradici, může být moderní, stylový a stále aktuální. Váš interiér přivedou k dokonalosti samy nebo naplněné voňavými květy.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Dekorační vázy

Dekorační vázy patří v našich domácnostech, v rámci bytových doplňků, k základnímu vybavení. I tradiční vázy ale mohou být zpracovány netradičně a vytvoří tak z Vašeho obývacího pokoje, či jiné místnosti, jedinečný prostor, který se stane Vašim královstvím. Vázy uložené na polici nebo na zemi dotvoří a zkrášlí prostor, i když jsou prázdné. Dojem z tohoto bytového dekoračního doplňku ještě umocníte, jestliže do vázy naaranžujete květiny živé, umělé nebo různé dekorativní doplňky jako jsou větvičky a podobně.


V naší nabídce najdete vázy různých velikostí a povrchových úprav. Své příznivce si získají vázy jednoduššího vzhledu, ale i vázy ozdobené různými ornamenty. Keramické vázy Vám nabízejí širokou paletu tvarů v jakých jsou vyhotoveny. Víme, že na detailech záleží, a proto si můžete vybrat takový kousek, který se mezi Vašimi bytovými dekoracemi stane ikonou.


Výška: 40 cm

Průměr: 13 cm

 

hliněná keramika

 

Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje barvy dle individuálních nastavení.

  • BarvaZlatá
  • MotivModerní