Souprava dekoračních stolků do zahrady

2 291 Kč  s DPH

EVELYN 02

Zařizujete si novou domácnost nebo se jen snažíte oživit pokoj, který už déle vypadá stejně? Nový závan do Vašeho interiéru přinesete jednoduše, a to v podobě dekoračních stolků. Ty si najdou místo v každém pokoji u Vás doma. Záleží jen na tom, jak je chcete využít. A možností opravdu není málo.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Dekorační stolky

Není tajemstvím, že celkový dojem z interiéru je často tvořen malými detaily, které na nás zapůsobí už na první pohled. Dekorační stolky v domácnosti upoutají pozornost každé návštěvy a je docela pravděpodobné, že spustí řadu komplimentů na Váš nový moderní bytový doplněk.


V naší nabídce najdete klasické dřevěné dekorační stolky na trojnožce, ale také stolky, vyhotovené v kombinaci dřeva a kovu, která je v současnosti moderní a také často vyhledávaná. V tomto kousku nábytku je skloubený jedinečný styl a zároveň praktické využití. Využití dekoračních stolků je opravdu široké. Můžete na něj položit květináč, vázu s voňavými květy, oblíbenou fotografii v stylovém rámečku nebo může jednoduše posloužit i jako noční stolek vedle Vaší postele. Umístit je můžete v každém pokoji ve Vaší domácnosti, od vstupní místnosti až po ložnici.

 

drevo, kov

 

Rozměr prvního stolku:
Výška: 45 cm
Délka: 42 cm
Šířka: 42 cm

 

Rozměr druhého stolku:
Výška: 46 cm
Délka: 45 cm
Šířka: 45 cm

 

V setu se nacházejí dva dekorační stolky.

 

Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje barvy dle individuálních nastavení.

  • BarvaKrémová
  • MotivModerní

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.