Polštář kočka siréna

335 Kč  s DPH

TUTPOD-00104

Emoji polštář a jiné dětské polštáře jako polštář hovínko nebo kočka Pusheen vykouzlí každému úsměv na tváři a přinesou mnoho radosti do Vašeho interiéru bez ohledu na to, zda jde o dětský pokoj, obývací pokoj nebo ložnici. Zaplňte svůj domov polštářky s veselými motivy.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Dekorační polštáře

Dekorační polštáře jsou ideálním řešením oživení a zpestření Vašeho bytu či domu. Měkké a na dotyk příjemné polštářky dokonale doplní každý interiér a vytvoří v něm pohádkový a zábavný charakter. Skvěle se hodí do dětského pokoje a jsou ideálním dárkem nejen pro děti, ale i teenagery a dospělé.


Veselé a usmívající polštářky Vám zvednou náladu po náročném dni a motivy ovoce navodí správnou letní atmosféru a přinesou správnou svěžest a příjemné osvěžení kamkoli jejich položíte. Dekorační polštáře vypadají krásně, ale jsou i praktické. Můžete je využít i jako ozdoby, polštáře na židle nebo pohovky, jako plyšové hračky a víte si na ně lehnout a odpočinout si. Doporučujeme Vám vytvořit si vlastní sadu těchto polštářů, protože se k sobě dokonale hodí, při čemž jediným Vašim problémem bude to, kam je umístíte. Zahoďte za hlavu každodenní starosti všedních dní a relaxujte v obklopení dekoračních polštářů.

 

Výška: 45 cm
Šírka: 25 cm
 

Polštář je vyroben z velmi jemného plyše, takže sezení nebo ležení na něm bude velmi pohodlné.

 

Vankúš je vhodný ako darček.


Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje barvy dle individuálních nastavení.

  • BarvaŠedá
  • MotivDětský

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.