Dámský krémový spací overal s norským vzorem velikost M

699 Kč  s DPH

TUTKIG-02001

Víme, že přespíme přibližně třetinu života. A tolik času bychom neměli strávit v nepohodlí a během méně teplejších ročních období i v chladu. Pokud se zvyknete v noci budit kvůli zimě, tak výběr pyžama byste neměli podcenit. Vyzkoušejte něco nového - dámský pyžamový overal, který Vás zakryje od kotníků až po hlavu.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Dámské pyžamové overaly


Ne nadarmo se pyžamo řadí k těm nejoblíbenějším kouskem oděvu, protože symbolizuje blížící se spánek a relax. Známe různé typy a styly, které se ne vždy dají jednotně nosit během celého roku. Připravte se s námi na chladné noci a večery. Vyzkoušejte dámský spací overal z kolekce SNOW, který Vám přinese maximální požitek z nošení a nezaměnitelný pocit komfortu. Tak proč se nenechat takhle rozmazlovat? Díky měkému a teplému supersoft mikrovláknu se budete cítit jako v bavlnce. Dalšími výhodami je i to, že materiál má dobré termoregulační vlastnosti a není zdraví škodlivý. Overal se stane skvělým pomocníkem i v případech, pokud se během spánku příliš převalujete a odhazujete ze sebe peřinu, takže se zbytečně nevystavíte chladu. Můžete si vybrat z různých barev a pěti kombinací nadčasového severského stylu, který je nosným prvkem celé kolekce. Součástí dámského pyžama je i kapuce a velké kapsy.

 

Zapínání overalu: zip

Materiál: supersoft mikrovlákno

 

Mnozí z nás právě pyžamo kupují na Vánoce, ale i na jiné svátky. Zkuste překvapit zcela originálně - dámským overalům na spaní.


  • BarvaBéžová
  • MotivAbstraktní vzor
  • VelikostM

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.