Moderní nerozbitné zrcadlo jako dekorace

648 Kč  s DPH

l1

Zrcadla se kdysi používali jen na to, abychom si prohlédli jak vypadáme, zda vše, co máme na sobě spolu pěkně ladí. S dekoračními zrcadly, které si v interiéru rozmístíte tak, jak se Vám to líbí, můžete také Váš domov speciálním způsobem doladit a zpestřit.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Čtvercové a obdélníkové zrcadla

Zrcadla jsou dekoračním prvkem, který vynikne v každé domácnosti. Jejich čtvercové a obdélníkové tvary můžete kombinovat a také z nich na stěně vyskládat různé ornamenty. Tím, že tyto zrcadla se na stěnu nezavěšují klasickým způsobem, ale lepí se na ni speciální lepicí páskou, která je součástí balení, nezůstávají po nich žádné nežádoucí díry ve zdi. Obavy, že zrcadlo se uvolní, spadne a rozbije se jsou zbytečné. Tyto zrcátka jsou totiž vyrobeny z akrylového skla, které je oproti klasickému sklu mnohem lehčí a nerozbitné. Dekorovat nimi klidně můžete i dětský pokoj, aniž tam bylo jakékoli riziko poranění.


Designové zrcadla jednodušších vzorů ale i zajímavých motivů je možné umístit v každém koutě Vaší domácnosti. Snad neexistuje místo, kam by se nehodily. Zrcadla udělají ve Vašem interiéru divy, opticky ho oživí, zvětší, dodají mu moderní vzhled. Vše aniž to zatížilo Vás, či Vaši peněženku.


Šířka: 33,5 cm
Výška: 55 cm
Tloušťka: 3 mm
Počet dílů: 1



Dekorativní zrcadla jsou vyrobeny z italského akrylového skla. Zrcadla jsou lehké, nerozbitné a odraz v nich je mírně zkreslený. Tyto zrcadla jsou vhodné pouze pro dekorační účely.


vvvvv


Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje barvy dle individuálních nastavení.

Ochrana materiálu a montáž: zrcadlo na stěnu aplikujete jednoduše, a to pomocí silné oboustranné lepicí pásky, která je umístěna na zadní straně zrcadla. K tomu, abyste dosáhli dokonalý a přesný ornament Vám pomůže šablona a návod, který najdete v balení. Na povrchu zrcadla je také nalepena ochranná fólie, díky které se zrcadlo v krabici nijak nepoškrábe. Po umístění zrcadla na stěnu doporučujeme tuto ochrannou fólii ze zrcadla odlepit.

 

www

 

Balení: dáváme si záležet na tom, abyste zboží, které si objednáte, obdrželi bez poškození. Zrcadla proto balíme do hrubé kartónové krabice.

 

xxx

  • MotivModerní