Chlupatý povlak na polštář v červené barvě 45 x 45 cm

219 Kč  s DPH

EURCHP-818-CZER

Pokud toužíte po příjemné změně ve Vašem pokoji, tak Vám nabízíme měkoučké povlaky na polštářky s dlouhým vláknem. Dekorační povlaky jsou sametově hebké a po dotyku s nimi jejich už nebudete chtít vyměnit za jiné. Oblíbené barevné kombinace Vám pomůže zkrášlit Váš domov během malé chvilky.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Vánoční povlaky na polštáře

Nabízíme Vám oblíbené chlupaté ozdobné povlaky na polštářky, které dostanou nejen Vás, ale i Vaše přátele a blízkých při každé jejich návštěvě. Neslouží jen jako moderní dekorace na gauče, křesla nebo postele, ale s radostí se o ně budete chtít i opírat. Stylové provedení a živé barevné varianty umožňují vybrat si vhodný povlak, který si můžete doladit k ostatním bytovým doplňkem.


V naší nabídce najdete nejen chlupaté deky a přehozy, ale i koberce. Váš domov bude díky nim působit harmonicky a jednotně. Máte rádi měkké a heboučké látky? Tak s chlupatým povlečením budete velmi spokojen a nebudete je chtít už vyměnit. Díky svému materiálu bude působit nadýchaně. Dokonce se nemusíte ani bát, že se Vám povlak praním zničí nebo ztratí vlákna a výhodou jsou i termoregulační a antialergické vlastnosti.


100% polyester


Rozmer: 45x45 cm


Zapínání: zip

Tolerance rozměrů + / - 3%

 

Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje farby podľa individuálnych nastavení.

  • BarvaČervená
  • MotivBez motívu

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.