Zelený dekorační povlak na polštář 45x45 cm

249 Kč  s DPH

EURCHP-818-MIE

Pokud toužíte po příjemné změně ve Vašem pokoji, tak Vám nabízíme měkoučké povlaky na polštářky s dlouhým vláknem. Dekorační povlaky jsou sametově hebké a po dotyku s nimi jejich už nebudete chtít vyměnit za jiné. Oblíbené barevné kombinace Vám pomůže zkrášlit Váš domov během malé chvilky.

Množství:

Nabízíme Vám oblíbené chlupaté ozdobné povlaky na polštářky, které dostanou nejen Vás, ale i Vaše přátele a blízkých při každé jejich návštěvě. Neslouží jen jako moderní dekorace na gauče, křesla nebo postele, ale s radostí se o ně budete chtít i opírat. Stylové provedení a živé barevné varianty umožňují vybrat si vhodný povlak, který si můžete doladit k ostatním bytovým doplňkem. V naší nabídce najdete nejen chlupaté deky a přehozy, ale i koberce. Váš domov bude díky nim působit harmonicky a jednotně. Máte rádi měkké a heboučké látky? Tak s chlupatým povlečením budete velmi spokojen a nebudete je chtít už vyměnit. Díky svému materiálu bude působit nadýchaně. Dokonce se nemusíte ani bát, že se Vám povlak praním zničí nebo ztratí vlákna a výhodou jsou i termoregulační a antialergické vlastnosti.
 
Rozměr: šířka 45 x délka 45 cm
Materiál: 100% polyester


 

Naše hebké chlupaté povlaky na polštářky Vám zútulní dům za pár sekund. Podělte se se svými blízkými s nápadem na zkrášlení svého domova a podarujte jim jejich. Bude to zaručeně příjemné překvapení.

  • BarvaZelená
  • MotivBez motívu

Podobné produkty

Vybrali jsme pro Vás několik alternativ, které si zaslouží pozornost.