Luxusní plyšová deka tyrkysové barvy 200 x 220 cm

845 Kč  s DPH

TUTNAZ-09550

Pokud si zakoupíte chlupaté deky z naší nabídky, tak se jejich už nebudete chtít vzdát. O své kvalitě Vás přesvědčí jemným a hebkým materiálem, který Vás dostane při každém dotyku. Deky můžete barevně sladit s kobercem a závěsy, čímž docílíte dokonalou harmonii barev.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Chlupaté deky

Hledáte komfortní a heboučké deky, do kterých se budete chtít zavinout po těžkém a náročném dni? Nabízíme Vám luxusní chlupaté deky, které se stanou Vaším oblíbeným bytovým doplňkem. Své místo mohou najít v ložnici jako přikrývka na postel, ale vyniknou i na sedačkách a křeslech v obývacím pokoji. Barevné provedení oživí každou místnost a spolu s chlupatým kobercem a chlupatým dekorativním povlakem na polštářek, které najdete v naší nabídce, bude pokoj vypadat fantasticky a jednotně. Deka je bohatá na množství vlasových vláken, jejichž dotek připomíná plyšovou hračku a při jejich praní nedochází k vyblednutí nebo poškození. Deka se stane Vaším společníkem na dlouhá léta, a potěší Vás i její antialergické a termoregulační vlastnosti a nemusíte se bát ji dát i do dětského pokojíčku, protože je vhodná i pro děti.

 

Hledáte eleganci, luxus a styl? Chcete mít doma deku, kterou Vám bude každý závidět? Chcete si zkrášlit svůj domov neobyčejně zajímavým doplňkem? Tak pak už neváhejte ani chviličku, protože určitě budete příjemně překvapeni, tak jak již množství spokojených zákazníků.

 

100% hedvábné mikrovlákno

 

šířka 200 x délka 220cm

 

Deka není chlupatá z obou stran

Tolerance rozměrů + / - 3%

 

Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje barvy dle individuálních nastavení.

  • BarvaModrá
  • Rozměr200 x 220 cm

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.