Palivové čerpadlo / rozdělovač s výkonem 2500W PM-CPN + digitální počítadlo

3 799 Kč  s DPH

4 829 Kč

-21%

POWPM-CPN-2500

Palivové čerpadlo / rozdělovač s výkonem 2500W, napájením 230V / 50Hz, kapacitou 70 l/min, maximální sací hloubkou 2 ma maximální výškou zdvihu 20m.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Čerpadla

Čerpadlo je určeno k čerpání paliv typu (motorová nafta, topný olej). Samoodrazová pistole, která se po naplnění nádrže automaticky vypne, zajišťuje bezpečnost při používání. Díky použití ventilu připojeného k soupravě palivo neteče zpět z průtokové hadice. Toto řešení zvyšuje účinnost čerpadla v průtokovém potrubí, není tam žádný vzduch, který by snížil účinnost čerpadla. Mini CPN má ve zbrani zabudované digitální počítadlo.

Díky tomuto řešení je zařízení menší a kompaktnější, což má pozitivní vliv na mobilitu zařízení. Měřič je vybaven okamžitým měřením a celkovým měřením průtoku paliva. Je pokryt gumovým krytem, který má chránit zařízení před mechanickým poškozením. Pumpa je vybavena krytem v podobě ochranné trubice, která se používá také jako rukojeť pro přenášení pumpy. Motor s čerpadlem je vyroben bezkomutátorovou technologií. Díky tomuto řešení funguje motor na principu indukčnosti bez použití kartáčů, což eliminuje opotřebení tohoto prvku a zajišťuje vysokou energetickou účinnost a dlouhý bezproblémový provoz. Sada je vybavena kovovými tryskami a odolným zpětným ventilem zabraňujícím zpětnému toku paliva do nádrže. Díky ventilu není třeba čerpat palivo při každém použití.

 

Technické parametry:

Model: PM-CPN-2500

Napájení: 230V / 50Hz

Velikost lodičky: 26 x 26 cm

Výkon: 2500W

Sací hadice: 2M Hadice k pistoli: 6M

Kapacita: 70 l/min

Maximální sací hloubka: 2 m

Maximální výška zdvihu: 20 m

Digitální průtokoměr

Výstupní kolík: 1 "

Vstupní kolík: 1"

Zpětný ventil

  • BarvaŽlutá

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.