Hustý šedý vzorovaný běhoun

915 Kč  s DPH

CHEG935BDARKGRAY-CREAM

Zpříjemněte si Váš domov pomocí nové kolekce huňatých běhounů. Vyberte si z naší nabídky moderních, nadčasových a hlavně kvalitních huňatých běhounů.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Běhouny

Koberce BOHO jsou kolekcí pro lidi, kteří milují styl Boho - třásně a tlumené barvy. Koberce jsou navíc vyrobeny z měkkého 40mm Shaggy vlákna (vyrobeného rafinací polypropylenové (PP) příze, díky čemuž jsou vlákna odolná, nemačkavá, snadno se čistí, jsou měkká a jemná, což znamená, že je lze zaměnit za vlnu. Příznivci bosé chůze budou touto kolekcí potěšeni.

 

Kolekce se bude skvěle hodit do ložnice, ale i do obývacího pokoje, předsíně nebo pracovny. Všestranné barvy a jemné vzory se budou hodit do mnoha interiérů, nejen do boho designu. Výjimečné vlastnosti této kolekce jsou vysoká hustota vláken, vysoká odolnost a stálost barvy, textury nebo vlákna. Koberce mají dlouhou životnost, nenáročné na údržbu a v případě znečištění se snadno čistí. OEKO-TEX Standard 100 je certifikát, který označuje materiály a výrobky splňující přísná mezinárodní kritéria kvality a zdravotní nezávadnosti na všech úrovních výroby (výroba, tkaní...).

 

 

Specifikace:

Certifikát: OEKO-TEX

Materiál: 100% polypropylen

Barva: šedá

Tvar: obdélník

Gramáž: 1650 g/m²

Výška vlákna: 40 mm

  • BarvaŠedá