Bílé povlečení na postel pro zamilované s růžemi

563 Kč  s DPH

MARPOL-8

Hledáte luxusní povlečení s nadčasovým vzorem a živými barvami, které za pár vteřin dokážou vynoviť vaši ložnici? Pokud patříte mezi ty, kteří kladou důraz na kvalitu a dlouhou životnost materiálu, tak pak jste tady správně.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Bavlněné ložní povlečení

O PRODUKTU

Pokud se Vám dosud vstávalo ráno těžko z postele, tak teď už nebudete chtít vstát vůbec. Přinášíme Vám ložní povlečení s unikátním živým realistickým vzorem, které jsou zabalené v elegantním plastovém balení. Tyto povlečení udělají z Vaší ložnice úplně jiný svět. Povlečení jsou vyráběny z prvotřídních materiálů, které zaručují dlouhou životnost a stálost barev i po opakovaném praní. Tím potěší i náročné zákazníky.

Tyto povlečení plní nejen užitkovou funkci, na kterou jste byli doposud zvyklí, ale i dekorativní. Každý, kdo vzhlédne Vaši nezvyklé ložnici zůstane v němém úžasu. Můžete se stát designérem Vašeho domova, protože u nás si umíte kromě ložního povlečení pořídit i přehozy na postel, hotové 3D závěsy, luxusní deky a povlaky na polštáře. To vše v živých 3D motivech a realistických barvách.

 

ROZMĚR

šířka 160 cm x délka 200 cm


V kompletu ložního povlečení se nachází:

2x povlak na polštář 70 x 80 cm


MATERIÁL

100% Bavlna


DOPLŇKOVÉ INFORMACE

Doporučujeme Vám nepoužívat chemické bělidla a prát naruby

Tolerance rozměrů + / - 3%

 

Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje barvy dle individuálních nastavení.

  • BarvaBílá
  • MotivRetro

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.