Žlutá taburetka z pleteného materiálu

1 242 Kč  s DPH

MATT2 02

Určitě každý z nás dá za pravdu tomu, že bydlení, ve kterém se budete cítit jako ryba ve vodě je to nejdůležitější pro každého člověka. Dosáhnout takový pocit můžete právě bytovými doplňky, jako jsou i taburetky. Vybrat si můžete z různých barev a stylů v kreativních designových provedeních. Splňují nejen estetický a dekorativní vzhled, ale také mají i praktické využití.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Taburetky

Každý z nás má ve svém bytě či domě oblíbené místečko, jehož součástí může být křeslo, gauč, taburetka, či oblíbený šálek na kávu. Právě takové maličkosti dotvářejí příjemný a teplý pocit domova, kde po náročném dni se můžete cítit příjemně. Jednou z takových drobností může být i taburetka, kterou si můžete zpestřit a zútulnit svoje "hnízdečko". Nezáleží na tom, zda bydlíte ve starším nebo si právě zařizujete nové bydlení. Podstatou je, že každá dekorace nebo zkrášlování Vám vždy přinese pozitivní změnu.


Taburetky Vám kromě dekorativního významu přinesou i praktické využití, jako například místo k sezení nebo jako podložka pod nohy, když si potřebujete odpočinout. Také Vám mohou posloužit jako úložný prostor. Vybrat si můžete z různých barev či designových provedení. Jelikož jsou snadno přenosné můžete je využívat v jakémkoli prostoru. Nejčastěji jsou obydlené v obývacích pokojích, ale své místo mají i na chodbách, kdy slouží jako pomoc k sezení při obouvání. Přinášíme Vám i malou radu. Pokud si chcete zpestřit a oživit daný prostor, je vhodné abyste si vybrali taburetku v kontrastních barvách jako je Vaše sedačka.


dřevo, polyester

 

Výška: 38 cm
Průměr: 30 cm

 

Nožičky jsou vyrobeny ze dřeva a taburetka je čalouněná.

 

Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje barvy dle individuálních nastavení.

  • BarvaŽlutá
  • MotivModerní

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.