Lampa na noční stolek bílé barvy

988 Kč  s DPH

APRIL LAMP 01A

Stolní lampy jsou výborným doplňkem interiéru. Svým originálním designem se Vám v pokoji budou vyjímat jako stylová dekorace. Stolní lampy zároveň vnesou příjemné světlo domova do každého koutu Vaší domácnosti. Lampy na keramickém, moderně propracovaném podstavci, zaujmou a potěší každé oko.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Stolní lampy

 

Stolními lampami si v domácnosti víte navodit příjemnou atmosféru. Takové lampy často vytvářejí v pokoji pohodovou atmosféru, při které si dobře odpočinete po těžkém dni. Výhodou stolních lamp je, že si je dokážete velmi rychle a snadno přemístit z jednoho stolu na jiný či dokonce přenést z pokoje do pokoje.


Moderní lampy v originálním designu se ideálně hodí jako dekorační lampy do obývacího pokoje, ale také jako noční lampy do ložnice. Lampy na nočním stolku můžete sladit se zařízením Vaší ložnice nebo jimi naopak dokážete vytvořit kontrastní prvek a budou se tak na stolku vyjímat o to víc. V případě, že dekorační lampy postavíte do obývacího pokoje, kde je intenzita návštěv vyšší, určitě sklidíte pochvalné komplimetny na tuto praktickou ale i designovou dekoraci.

 

hliněná keramika

 

Výška: 47 cm

Průměr: 25 cm

 

Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje barvy dle individuálních nastavení.

Napájení: 220-240 V

Výkon: 40 W

Délka kabelu je 100 cm.

Lampa neobsahuje žárovku.

  • BarvaBílá
  • MotivModerní