Koberce do obýváku v šedé barvě 120 x 170 cm

1 149 Kč  s DPH

TUTSHG-08011

Bytové koberce si nevybíráme na krátce. Většinou je to investice na delší dobu. Proto byste si měli vybrat moderní koberec který dokonale zapadne do celkového interiéru. Velmi oblíbeným se také u nás stal skandinávský styl. Kusové koberce v tomto stylu se vyznačují jemnými neutrálními barvami a vzory. Pokud si tedy chcete do domácnosti vnést trochu světla jste na správném místě.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Skandinávské koberce

Skandinávský design, ze kterého už samotného názvu vyplývá, že je inspirován trendy, vzory a materiály charakteristickými pro Skandinávii, si získává svou přízeň také v našich zeměpisných šířkách. Styl, který odráží typickou klima a přírodu severní části Evropy, vytvoří navzdory převaze studených tónů vzácný pocit tepla a domácí pohody. Moderní kusové koberce ve skandinávském designu ve velké míře pokrývají geometrické motivy, pepito a cik - cak vzory. Skandinávské bytové koberce mají hlavně tlumené a neutrální barvy jako bílá, hnědá, šedá nebo černá, ale své místo zde mají i jemné pastelové barvy v odstínech zelené, staro růžové případně modré.


Nebojte se však kombinovat. Dovolené jsou i výrazné barvy které vyniknou v prostoru. Jedná se hlavně o jasnou žlutou nebo hořčičnou barvu které dodají Vaší domácnosti šmrnc. Nepřekrývejte velkým kobercem celou podlahu, koberce 200x300 cm jsou vhodné hlavně do větších pokojů nebo haly.  Při tomto stylu je důležitá čistota a barva dřeva a koberec do obýváku nebo ložnice by měl být už jen třešničkou na dortu. K neodmyslitelné součásti designu patří i různé textilie, deky nebo přikrývky které Vás zahřejí a Vašemu interiéru přinesou nový rozměr díky odlišným materiálem. Severský styl je praktický a proto více než na dekorace sází na funkčnost.


šířka 120 cm x délka 170 cm

 

Vrchní vrstva koberce je vyrobena z technologicky vyspělého mikrovlákna.

 

Tolerance rozměrů + / - 3%

Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje barvy dle individuálních nastavení.

  • BarvaŠedá
  • MotivModerní
  • Rozměr120 x 170 cm

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.