Přehozy na gauč fialové barvy

1 279 Kč  s DPH

MARWFF4

Pokud při zakoupení nové sedačky nechcete, aby se Vám zničila nebo zašpinila, tak si pořiďte přehoz na gauč a křesla, který Vám poskytne nejen ochranu Vašeho sedacího nábytku, ale zároveň zútulní i Váš pokoj. Stačí si jen vybrat správný barevný odstín.


Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Přehozy na sedací soupravy

Nejen člověk se potřebuje odít do oblečení, ale také pokud nechceme, aby naše sedačka se po několika týdnech používání zničila nebo zašpinila, tak ji potřebujeme přikrýt. Máte doma malé děti, u kterých je Váš nábytek vystaven neustálému nebezpečí poškození? Nebo rádi večeříte před televizí? Skvrnám se vyhne jen málokdo. Pokud nastane taková situace, tak přehoz stačí jednoduše hodit do pračky a Váš problém se skvrnami bude zažehnán. Deky mají příjemný, načechraný a měkoučký materiál, který se nezničí a neztratí na své kvalitě ani po mnoha vypráních, protože se nežmolkuje a nevypadávají z něj vlákna. V pokoji vytvoří i útulnou atmosféru, která je typická pro hledaný pocit domova. Vyberte si provedení nejvíce vyhovující Vašim estetickým potřebám. V nabídce máme přehozy na sedačky různých barevných variací s moderním potiskem, ale i bez ní.

 

Rozměr sady přehozů na sedačky:
- 1 ks šířka 170 x délka 210cm
- 2 ks šířka 70 x délka 150cm


Balení: v elegantním plastovém obalu
Materiál: 100% polyester

 

Přehozy na sedačku jsou skvělým tipem na hezký a praktický dárek pro Vaše rodinné příslušníky, ale také i jako svatební dar, protože jsou zabaleny a dodávány v plastové tašce na zip.

  • BarvaFialová
  • MotivBez motívu

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.