Béžové oboustranné ložní povlečení s motivem květin

669 Kč  s DPH

MARPBS-103

Každý z nás si po těžkém dni rád odpočine v měkkých peřinách. Odpočinek se může stát o to příjemnějším, pokud na Vás čeká povlečení, které Vás pohladí příjemným materiálem a vzorem, který se Vám líbí. Díky tomu, že jsou tyto povlečení oboustranné, Vás budou těšit dvakrát.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Oboustranné povlečení

Nejnovější trendy se promítají i do ložního povlečení. Oboustranné povlečení z naší nabídky nejsou výjimkou. Tyto povlečení Vám poskytují dva vzory, podle toho, na kterou stranu si je otočíte. Design ložního povlečení je jiný na obou stranách, ale obě strany spolu zároveň dokonale ladí. Příjemný a zároveň kvalitní materiál není tímto povlakům cizí a zaručuje, že barvy nevyblednou ani po početných praních. Různé vzory se budou líbit nejen Vám, ale jsou také vhodné jako dárek pro Vaše známé.

Na naší stránce naleznete produkty, se kterými si v podobném stylu dokážete jednoduše sladit i zbytek pokoje. Nabízíme Vám také přehozy na postel, plachty na postel, dekorační povlaky na polštáře, ale i závěsy. Se zařizováním se u nás můžete vydovádět dosyta.

 

Praní: Doporučujeme Vám prát při teplotě 40 ° C, nepoužívat chemické bělidla a prát naruby.

Tolerance rozměrů + / -3%.

Materiál: bavlněný satén (100% bavlna)

Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje barvy dle individuálních nastavení.


  • BarvaBéžová
  • MotivKvětový vzor

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.