Dekorační nástěnné samolepky do kuchyně

760 Kč  s DPH

FLENA401A

Své sny už nemusíte jen snít. Pokud jste někdy toužili být interiérovým designérem bez hranic, nyní se Vám taková možnost nabízí ve formě nálepek na stěnu. Dotvořit kuchyni, obývák či dětský pokoj bude jednoduché. Nálepky na stěnu v tomto případě neznají omezení.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Nálepky na stěnu

Chcete svou domácnost oživit a vnést do ní kousek speciálního designu? Nálepky na zeď jsou moderní a populární formou bytových nástěnných dekorací. V naší nabídce najdete samolepky, při kterých si můžete zvolit barevné provedení, aby Vám nálepky pěkně ladily se zbytkem zařízení. Interiér Vašeho domova ožije ať už jde o kuchyň, dětský pokoj nebo obývací pokoj. 

Prostor, kde doma trávíte nejvíce času, by Vám i Vaší návštěvě měl navodit příjemnou atmosféru. Nálepky na stěnu Vám k takovému cíli určitě dopomohou. Aplikace nálepek na stěnu je jednoduchá a nevyžaduje vrtání ani žádné zbytečné díry ve zdi. Stačí nalepit lepicí fólii na místo, kde chcete, aby se nálepka vyjímala. Pak zbývá už jen pomalu odlepit ochrannou vrstvu a těšit se z nové bytové dekorace.


Výška 50 cm

Šířka 50 cm


Tyto dekorativní nálepky na stěnu mají matný povrch. Na spodní straně se nachází přenosný papír, který Vám umožní snadno přenést nálepku na stěnu. Následně ho stačí odstranit a nálepka je na správném místě.


Balení: Nálepky jsou baleny do kartonové trubky tak, aby bylo Vaše zboží co nejlépe ochráněné před manuálním poškozením.


Možnost výběru barvy: ano
 
  • BarvaČerná
  • MotivModerní