Ozdobný bílý lucerny

422 Kč  s DPH

LAMPION 7A B

Patříte k lidem, kteří se rádi potěší maličkostmi? Pokud ano, dekorativní svítilny si Ve Vašem bydlení určitě najdou své místo. Nechte se unášet příjemnou atmosférou dekorativních luceren, které zútulní a zkrášlí nejen Váš interiér, ale i exteriér Vašeho bydlení.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Lucerny

Zapálená lucerna na terase, příjemný letní vánek, hvězdy na obloze, večer noříci se do tmy Vám vykouzlí jedinečnou a neopakovatelnou atmosféru. Pro navození takové atmosféry jsou dekorativní svítilny jako stvořené. Z naší zajímavé a pestré nabídky luceren si můžete vybrat z různých velikostí, tvarů, barev, ale i způsobů zavěšení.


Milovníci vintage stylu si také přijdou na své. Umístění však mohou najít i jako bytové doplňky nebo při vyšší dávce kreativity je můžete využít jako prostředek dekorace na ozdobné dýně, ořechy či barevné listy. Možnosti jejich využití jsou však neomezené. Vychutnávejte si světlo svíčky z lucerny, které Vám navodí příjemnou, ale i voňavou atmosféru. Volba svíček je na Vás, kombinovat můžete barevné, klasické bílé nebo vonné svíčky. S touto nestárnoucí dekorací v podobě luceren  se západem slunce pro Vás den končit nemusí.


Výška: 25 cm
Délka: 9 cm
Šířka: 9 cm

 

Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje barvy dle individuálních nastavení.

Svíčka není součástí lucerny.

  • BarvaBílá
  • MotivVintage