Béžový lněný povlak na polštář s jelenem

249 Kč  s DPH

TUTNAZ-08156

Hledáte něco, čím by ste svou domácnost odlíšili? Lněné povlaky na polštáře jsou tou správnou volbou. Díky kombinaci lnu a bavlny, jemných nevtíravých barev a snadné údržby se stávají tyto povlaky dokonalým bytovým doplňkem.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Lněné povlaky na polštáře

Lněné povlaky na polštáře jsou ideálním řešením oživení a zpestření Vašeho bytu či domu. Tyto povlaky jsou vytvořeny na základě nejnovějších trendů, a to díky kombinaci materiálů, jemných nevtíravých barev a krásnych vzorů. Jejich velkou výhodou je, že se nedají jen tak lehce zašpinit a tudíž jsou vhodné i do domácnosti plné dětí. 

 

Kombinace materiálů vytváří spojení klasiky a moderního stylu, což v konečném důsledku přináší dokonalý efekt. Je na Vás jestli je umístěte do ložnice, obývacího pokoje, nebo pokoje pro hosty, všude jsou vhodné i do domácnosti plné dětí. 

 

Doporučujeme Vám vytvořit si vlastní sadu těchto povlaků, protože k sobě dokonale ladí, při čemž jediným Vašim problémem bude to, kam je umístíte. Zahoďte za hlavu každodenní starosti všedních dní a relaxujte. 

 

ECO - len (kombinace lnu a bavlny)

 

40x40 cm

 

Díky kombinaci materiálů jsou povlaky nenáročné na údržbu a snadno se čistí.  

 

Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje farby podľa individuálnych nastavení.

  • BarvaBéžová
  • MotivMotiv příroda a zvířata

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.