Zářivá žlutá deka s třásněmi

615 Kč  s DPH

ROOHC9-MARBELLA-YELLOW

Hledáte deku, která Vám zpříjemní sychravé večery před televizí nebo při čtení knihy? Naše barevné přikrývky Vás jistě okouzlí svou nezaměnitelnou měkkostí, hřejivostí a lehkostí. Deka je i stylovým doplňkem na gauč, který můžete použít ve vlastním obývacím pokoji, ale poslouží také jako moderní dárek, kterým zaručeně překvapíte.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Vánoční deky

Obohaťte svůj obývák stylovými a hřejivými dekami. Potřebujete ochránit sedačku před rychlým zničením nebo skvrnami? Deku můžete použít i jako přehoz na gauč nebo křeslo. Pestrá škála barev Vám umožňuje vybrat si vhodný odstín, se kterým Váš pokoj bude vypadat sladěně a vkusně. Výjimečně jemné deky Vám padnou hned do oka a po zakoupení se jich nebudete chtít vzdát. 


Deku můžete klidně využít i jako dekorační přehoz na postel, díky kterému ložnice nebo dětský pokoj bude vypadat každý den upraveně. Deka z kvalitního materiálu Vám zaručeně nebude pouštět vlákna, po vyprání neztratí na své kvalitě a ani zbarvení, takže Vám vydrží několik let a nebudete mít starosti se zakoupením nové.

 

100% polyester

 

Šířka 120 cm x délka 150 cm

 

Tolerance rozměrů + / - 3%

Deka je měkká, pohodlná, a příjemná na dotek.

 

Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje barvy dle individuálních nastavení.

  • BarvaŽlutá
  • MotivModerní

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.