Stříbrný fotorámeček na fotku

167 Kč  s DPH

NAOMI RAM 01

Přirozenou lidskou vlastností je zapomínání. A právě proto, jsou fotografie tak oblíbené. Moment, který je zvěčněn na papíře, nás kdykoliv dokáže vrátit zpět do jakékoliv situace z minulosti. Pokud je ale fotka v albu, málokdo si na ni vzpomene. Rámečky na fotku jsou tu právě pro to, abychom měli chvíle, na které rádi vzpomínáme stále na očích.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Fotorámečky

Rámečky na fotografie jsou ideálním doplňkem každého interiéru. Nezáleží na tom, zda je Vaše domácnost zařízená v moderním, venkovském či retro stylu. Fotorámečky jako dekorace pasují všude. Často si jimi zdobíme police v obývacím pokoji či komody v ložnici. Pokud bychom vzpomínky, které máme ukryté ve fotografiích, nechali založené v albu či v krabičce, časem by možná zůstaly zapomenuty.


Vždyť, jak často si otevřete fotoalbum a jen tak si zavzpomínáte? S dekoračními fotorámečky můžete mít chvíle, na které rádi vzpomínáte stále na očích. Vložte do rámečku fotografii, která Vám připomene milovanou osobu, dobrodružný výlet, svatbu nebo jinou rodinnou oslavu. Vyčarte si úsměv na tváři při každém pohledu na stylový doplněk u Vás doma. Ten, nemusí mít dekorační funkci jen u Vás, ale určitě potěší i jako dárek pro Vaše blízké.

 

hliněná keramika

 

Rozměr rámu: 18 cm x 18 cm
Velikost fotografie: 18 cm x 13 cm

 

Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje barvy dle individuálních nastavení.

K čištění doporučujeme používat jen vlhký hadr.

  • BarvaStříbrná
  • MotivModerní

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.