Bílá dětská osuška s růžovým medvídkem

282 Kč  s DPH

MARRDI-18-B-R

Prostý koupel. Každodenní rutina, která se s dětskými ručníky a osuškami stane pro Vaše děti potěšením. Jejich pokožka si bez pochyby zaslouží to nejlepší v podobě kvalitních materiálů. Osušky a ručníky z naší nabídky Vás jistě ohromí svou savostí. Výběr rozměrů a barev je již na Vás.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Dětské osušky a ručníky

Osušky a ručníky jsou tím, s čím naše pokožka přichází do kontaktu hned po vykoupání. Proto bychom výběru měli věnovat pozornost, kterou si zaslouží. Zájem o jejich správný výběr by měl být o to větší, pokud jde o jemnou, dětskou pokožku. Vyberte si z naší nabídky kvalitních, bavlněných osušek a ručníků s motivy, které si děti zamilují na první pohled. Naše produkty jsou příjemné na dotek a vyznačují se výbornými sacími schopnostmi.


S nimi se již nemusíte obávat toho, že po vyprání, se jejich barva změní na fádní a vybledlou.Využít je můžete nejen doma v koupelně, ale i po dovádivém koupání v bazénu nebo u moře. Bohužel nevíme Vám zaručit, že je nebudete svým dětem závidět. Při těchto ručnících či osuškách se budete chtít i Vy vrátit zpět do dětských časů a zažívat tak příjemný pocit hebkého objetí. Bezstarostný svět Vašich ratolestí můžete rozšířit i ložním povlečením a přehozi. Vybrat si můžete ze široké nabídky rozměrů, barev a motivů, které najdete na naší stránce.

 

100% bavlna

 

Šířka 50 cm x délka 90 cm

Šířka 70 cm x délka 140 cm

 

Tolerance rozměrů + / - 3%.

 

Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje barvy dle individuálních nastavení.

  • BarvaBílá
  • MotivDětský

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.