Bílé dětské hodiny s ptáčkem

715 Kč  s DPH

FLEZ38C

Každý z nás má pravděpodobně hluboko v paměti uložené hodiny, na kterých se ještě v dětství učil poznávat čas. Vytvořte takové milé vzpomínky i Vašim dětem. Hodiny na zeď s dětskými motivy a vzory potěší dokonce i nás, dospělé, už na první pohled.

Množství:

Dětské nástěnné hodiny by měly patřit k výbavě každého dětského pokoje. Právě, když jsou děti malé, získávají základní představu o čase, od níž pak závisí to, jak s časem budou pracovat v budoucnosti. Nástěnné hodiny v dětském pokoji jsou také důležitým prvkem v období, kdy se děti učí poznávat čas. V takovém případě pro ně budou hodiny s dětským motivem určitě zajímavější a lákavější než obyčejné nástěnné hodiny zavěšené například v kuchyni.


Dětské ručičkové hodiny z naší nabídky jsou vybaveny mechanismem, který zajišťuje jejich tichý chod. V dětském pokoji tak nebude slyšet zbytečné tikání, které by mohlo Vaše dítě při spánku vyrušovat. Hravé vzory a tvary hodin na stěnu dětského pokoje potěší Vaše ratolesti i tehdy, když jim je darujete k svátku jako překvapení.


Šířka: 30 cm

Výška: 30 cm

Tloušťka: 3 mm

 

 

Materiál hodin sestává z akrylového skla, které obsahuje i lesk. Je velmi podobný klasickému sklu, s tím rozdílem, že je podstatně lehčí. Při výrobě se dbá na přesnost, důkladnost a preciznost.


llll


Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje barvy dle individuálních nastavení.

Hodiny obsahují hodinový mechanismus, ve kterém je osazeno moderní elektronické zařízení, které zajišťuje tichý chod - bez efektu tikání. Součástí balení je i baterie typu AA.


bbbb


Při balení hodin se klade důraz na to, aby nedošlo k poškození a zboží Vám bylo doručeno bez chyb. Každý produkt je zabalen v hrubé kartónové krabici.

 
ttt
  • MotivDětský