Kovově dřevěné dekorační stolky

1 158 Kč  s DPH

Tento produkt již není na skladě

ERIN 02

Zařizujete si novou domácnost nebo se jen snažíte oživit pokoj, který už déle vypadá stejně? Nový závan do Vašeho interiéru přinesete jednoduše, a to v podobě dekoračních stolků. Ty si najdou místo v každém pokoji u Vás doma. Záleží jen na tom, jak je chcete využít. A možností opravdu není málo.

Není tajemstvím, že celkový dojem z interiéru je často tvořen malými detaily, které na nás zapůsobí už na první pohled. Dekorační stolky v domácnosti upoutají pozornost každé návštěvy a je docela pravděpodobné, že spustí řadu komplimentů na Váš nový moderní bytový doplněk.


V naší nabídce najdete klasické dřevěné dekorační stolky na trojnožce, ale také stolky, vyhotovené v kombinaci dřeva a kovu, která je v současnosti moderní a také často vyhledávaná. V tomto kousku nábytku je skloubený jedinečný styl a zároveň praktické využití. Využití dekoračních stolků je opravdu široké. Můžete na něj položit květináč, vázu s voňavými květy, oblíbenou fotografii v stylovém rámečku nebo může jednoduše posloužit i jako noční stolek vedle Vaší postele. Umístit je můžete v každém pokoji ve Vaší domácnosti, od vstupní místnosti až po ložnici.

 

drevo, kov

 

Výška: 49 cm
Délka: 35 cm
Šířka: 35 cm
 

Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje barvy dle individuálních nastavení.

  • BarvaŠedá
  • MotivModerní

Podobné produkty

Vybrali jsme pro Vás několik alternativ, které si zaslouží pozornost.