Nápis na stěnu FAMILY

760 Kč  s DPH

FLEN8

Vytvořte si domácnost, která k Vám bude přemlouvat. Nápisy na stěnách dodají Vaším stěnám originální design, zútulní domov či dokonce přivítají Vaše hosty. Vybrat si nástěnnou dekoraci z naší nabídky bude pro Vás hračka.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Dekorace na zeď

Ani vy si neumíte představit stěny u Vás doma bez žádné dekorace? Nástěnné obrazy v tomto případě patří ke klasice, kterou zná a má doma každý. Svůj domov si můžete ozdobit i tak, že sáhnete po něčem, co Vašemu interiéru přinese jedinečný a originální vzhled. S naší nabídkou dekoračních nápisů na stěnu můžete přivítat své hosty, mohou Vás povzbudit při práci či dokonce připomenout, že život je nádherný. Tyto dekorace na zeď jsou vhodné k umístění v interiéru. Krásně se budou vyjímat v kterémkoli pokoji, v kancelářských či v různých veřejných prostorách.


Vyberte si nápisy různých barev podle toho, jak se to hodí právě Vám. Aplikace těchto nápisů na stěnu je jednoduchá a zvládne ji opravdu každý. Na zadní straně dekorace jsou speciální lepicí pásky, pomocí kterých tyto bytové doplňky na stěnu nalepíte a budou dobře držet na svém místě. Nečeká tak na Vás nářadí ani zbytečné díry ve zdi.


Výška 13 cm

Šířka 52 cm

Tloušťka 3 mm


Jsou vyrobeny z vysoce kvalitního akrylu, který vypadá jako sklo, ale je mnohem lehčí.


llll


Dekorace na stěnu mají vysoký lesk. Na jejich spodní straně se nacházejí pěnové oboustranné pásky. Stačí odstranit papírky z pásky a jednoduše dekoraci přitlačit na stěnu. Následně je třeba odstranit vrchní fólii, která chrání výrobek před poškrábáním.


Balení: Dekorace jsou baleny v krabici z lepenky a obalené v bublinkové fólii aby se předešlo jejich poškození při přepravě.


ttt
 

Možnost výběru barvy: ano
 
  • MotivModerní

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.