Dekorace na stěnu ve tvaru srdce

299 Kč  s DPH

FLED54

Vytvořte si domácnost, která k Vám bude přemlouvat. Nápisy na stěnách dodají Vaším stěnám originální design, zútulní domov či dokonce přivítají Vaše hosty. Vybrat si nástěnnou dekoraci z naší nabídky bude pro Vás hračka.

Množství:

Ani vy si neumíte představit stěny u Vás doma bez žádné dekorace? Nástěnné obrazy v tomto případě patří ke klasice, kterou zná a má doma každý. Svůj domov si můžete ozdobit i tak, že sáhnete po něčem, co Vašemu interiéru přinese jedinečný a originální vzhled. S naší nabídkou dekoračních nápisů na stěnu můžete přivítat své hosty, mohou Vás povzbudit při práci či dokonce připomenout, že život je nádherný. Tyto dekorace na zeď jsou vhodné k umístění v interiéru. Krásně se budou vyjímat v kterémkoli pokoji, v kancelářských či v různých veřejných prostorách.

 

Vyberte si nápisy různých barev podle toho, jak se to hodí právě Vám. Aplikace těchto nápisů na stěnu je jednoduchá a zvládne ji opravdu každý. Na zadní straně dekorace jsou speciální lepicí pásky, pomocí kterých tyto bytové doplňky na stěnu nalepíte a budou dobře držet na svém místě. Nečeká tak na Vás nářadí ani zbytečné díry ve zdi. Jsou vyrobeny z vysoce kvalitního akrylu, který vypadá jako sklo, ale je mnohem lehčí. Dekorace na stěnu mají vysoký lesk. Na jejich spodní straně se nacházejí pěnové oboustranné pásky. Stačí odstranit papírky z pásky a jednoduše dekoraci přitlačit na stěnu. Následně je třeba odstranit vrchní fólii, která chrání výrobek před poškrábáním.

 

Rozměr:

Výška 20 cm

Šířka 17 cm

Tloušťka 3 mm


 


 

 


 


 
  • MotivModerní