Žlutý župan pro dámy s motivem žirafy velikost S

615 Kč  s DPH

TUTSZL-10006

Patříte mezi lidi, který se rádi cítí pohodlně? Když si po náročném a namáhavém dni v práci můžete nejprve odpočinout ve vaně a pak se komfortně v županu usadit s knihou na gauč nebo před televizor? V takovém případě si určitě prohlédněte nabídku dámských županů různých střihů, délek a barev. Župan je nepostradatelnou částí každého dámského, ale i pánského šatníku.

Tento produkt je vyprodán.

If you are still looking for, you go to and display the newest products.

Dámské župany

Mnozí z nás, když nás k tomu netlačí pracovní povinnosti, nepatříme mezi ranní ptáčata. Pokud Vás někdo překvapí zvoněním zvonku i v pozdějších dopoledních hodinách, tak župan se stává záchranou na poslední chvíli. Spolehlivě zakryje pyžamo, ale také poskytne i teplo, když se probudíte do chladnějšího počasí. Často míváte dny, kdy nevystrčíte paty z domu? Právě tehdy se chcete cítit co nejvíce komfortně, a i proto Vám přinášíme novou kolekce měkoučkých dámských županů, které využijete nejen pro domácí pohodu, po sprše, ale i u bazénu, během letní či zimní dovolené nebo wellness pobytu.


Vyberte si z několika nabízených fantastických barev a délkových střihů s dlouhým rukávem či s kapucí nebo bez ní. Župan se díky praktickému vázání v oblasti pasu dokonale přizpůsobí tělu.


Materiál: 100% mikrovlákno  


ROZMĚR  ABCD 
S  49 95 55 60  
M  53 100 60 64  

 

 

 

Tolerance rozměrů: +/- 2%

 

Upozorňujeme, že zobrazení barev závisí na individuálních nastavení každého počítače.

  • BarvaŽlutá
  • MotivBez motívu
  • VelikostS

Podobné produkty

Vybrali jsme několik podobných produktů, o kterých si myslíme, že se Vám budou líbit.