Kvalitní povlečení tyrkysové barvy z bavlny

599 Kč  s DPH

MOW241D

Hledáte luxusní povlečení s nadčasovým vzorem a živými barvami, které za pár vteřin dokážou vynovit vaši ložnici? Právě pro Vás je tu nabídka ložního povlečení v různých barvách a motivech. Vyberte si dokonalé povlečení podle Vašich snů.

Množství:

Pokud se Vám dosud vstávalo ráno těžko z postele, tak teď už nebudete chtít vstát vůbec. Připravili jsme pro Vás nabídku ložního povlečení s krásnými vzory a barvami. Tyto povlečení na postel udělají z Vaší ložnice úplně jiný svět. Bavlněné povlečení jsou vyráběny z prvotřídních materiálů, které zaručují dlouhou stálost barev a také dlouhou životnost i po několika vypráních. Tím potěší i náročné zákazníky.


Tyto kvalitní povlečení plní nejen užitkovou funkci, na kterou jste byli doposud zvyklí, ale i dekorativní. Každý kdo uvidí vaši ložnici zůstane v němém úžasu. Můžete se stát designérem Vašeho domova, protože u nás si můžete k ložnímu povlečení sladit také přehozy na postel, hotové 3D závěsy, luxusní deky a povlaky na polštáře. V nabídce naleznete i 3d povlečení s realistickými vzory, francouzské povlečení nebo povlečení na dvě postele.


šířka 140 cm x délka 200 cm

šířka 160 cm x délka 200 cm


V kompletu ložního povlečení se nachází:

povlak na polštář 70 x 80 cm


100% Bavlna


Doporučujeme Vám nepoužívat chemické bělidla a prát naruby

Tolerance rozměrů + / - 3%

  

Upozorňujeme, že každý počítač zobrazuje barvy dle individuálních nastavení.

  • BarvaModrá
  • MotivModerní

Podobné produkty

Vybrali jsme pro Vás několik alternativ, které si zaslouží pozornost.